A La Carte Menu
Executive Chef Ondřej Slanina
A La Carte Menu
A La Carte Menu
A La Carte Menu
A La Carte Menu
Ala Carte Menu
| PŘEDKRMY | |
|---|---|
|
Brie s černým černým burgundským lanýžem
tartaletkou plněnou žampiony a vlašskými ořechy s hořčičnou marmeládou
|
455 Kč |
|
Losos sušený v soli a citrusech
s yuzu gelem, estragonovu emulzí, jablkem Granny Smith a tapiokou
|
395 Kč |
|
Pate z foie gras s černým lanýžem
marinovanou červenou řepou s tymiánem, zálivkou z červeného zelí a rybízu
|
550 Kč |
|
Pěna z halibuta
s rýžovým chipsem, kousky krevet, nakládaný zázvor a pečená paprika
|
550 Kč |
|
Jelení carpaccio
s emulzí ze sýra Pecorino, rozmarýnem, šípkovým džemem a oříškovou drobenkou
|
445 Kč |
| POLÉVKY | |
|
Hovězí vývar
se zeleninovým julienne a sedlinou z hovězí oháňky
|
175 Kč |
|
Krém z kysaného zelí
s terinou z vepřového kolene
|
175 Kč |
| SALÁTY | |
|
Nicoise salát
s pečenými kousky tuňáka
|
485 Kč |
|
Caesar salát
s ančovičkovým dresinkem, pečenou slaninou, parmazánovými chipsy a chlebovými krutony
|
395 Kč |
|
Caesar salát
s kuřecím prsem
|
395 Kč |
|
Caesar salát
s grilovanými krevetami
|
465 Kč |
| HLAVNÍ JÍDLA | |
|
Linguini aglio olio e peperoncino
s pečenými krevetami, sýrem pecorino, pestem z plocholisté petržele a listy čerstvého baby špenátu
|
435 Kč |
|
Mořský vlk černým burgundským lanýžem
s lanýžovým pyré, pečeným květákem, sušenými fíky a omáčkou Beurre blanc
|
755 Kč |
|
Pečená treska
s restovanou dýní, koriandrovou sedlinou,
máslovým kadeřávkem a omáčkou z citronové kůry a vlašských ořechů
|
765 Kč |
|
Filet candáta
s fenyklovým quichem s datlemi, mrkvovým pyré a anýzovou omáčkou s citronovou kůrou
|
755 Kč |
|
Dančí hřbet s plátky černého burgundského lanýže
pastinákové pyré, restované lišky, pečený celer a jalovcový demi glace
|
755 Kč |
|
Kachní prso
s cibulovým krémem, smaženým celerem v panko strouhance, marinovanými rozinky a praženými lískovými oříšky
|
745 Kč |
|
Steak z hovězí svíčkové
s pyré z karamelizovaného květáku, divokou brokolicí, smaženou bramborou s lanýžovou majonézou a albuféra omáčkou
|
795 Kč |
|
Ginger & Fred DINNER DANCING BURGER
jemné krůtí prso pečené v lanýžovém másle, šedesát dnů vyzrálé hovězí Black Angus, tomatovo-cibulové chutney, pečené foie gras, hranolky a salát Waldorf
|
990 Kč |
| ČESKÁ KUCHYNĚ | |
|
Konfitovaný hovězí váleček
s omáčkou z kořenové zeleniny, žemlovým válečkem a brusinkovým gelem
|
595 Kč |
| VEGETARIÁNSKÁ HLAVNÍ JÍDLA | |
|
Krupicové noky
ve smetanové omáčce s hříbky, šalotkou, lanýži, kadeřávkem a sýrem pecorino
|
435 Kč |
|
Vegetariánský burger
s marinovanými cuketami, halloumi sýrem, řepovou majonézou, hranolky a salátem Waldorf
|
445 Kč |
| DĚTSKÁ JÍDLA | |
|
Na másle smažený kuřecí řízek
s hranolkami
|
195 Kč |
| Tomatové linguini sypané sýrem | 185 Kč |
|
Pomalu pečené plátky hovězí svíčkové
s omáčkou z kořenové zeleniny, žemlovým válečkem a brusinkovým gelem
|
295 Kč |
| DEZERTY | |
|
Jablečné compoté
s limetkou, jedlou vatou, bílou čokoládou, jablečnou espumou a mojito želé
|
265 Kč |
|
Mousse z malin a kokosu
s opáleným meringue, kokosovou drobenkou, malinovou omáčkou a citronový olej
|
265 Kč |
|
Čokoládová pěna
s arašídovým praline, brownies s Maldonado solí, višňovo-hřebíčkovým gelem a espumou z višní a bezinky
|
265 Kč |
|
Výběr evropských sýrů
s ovocnou hořčicí
|
295 Kč |