A La Carte Menu

Executive Chef Ondřej Slanina
A La Carte Menu
A La Carte Menu
A La Carte Menu
A La Carte Menu

Ala Carte Menu

PŘEDKRMY
Brie s černým lanýžem
tartaletkou plněnou žampiony a vlašskými ořechy s hořčičnou marmeládou
455 Kč
Marinovaný losos v absintu
a kopru s ředkvičkou, libečkovou majonézou a tapiokovým chipsem
395 Kč
Terina z vepřového kolene
a foie gras s červenou řepou, hořčičným gelem s černým lanýžem a chlebovým chipsem
550 Kč
Smažené cannelloni
plněné krevetovým tartarem s marinovaným celerem a žlutou řepou, koprovou majonézou a krevetovou espumou
550 Kč
Hovězí svíčková sušená v soli
s kimchi gelem, miso majonézou a lichořeřišnicí a chlebovou drobenkou
445 Kč
POLÉVKY
Hovězí vývar
se zeleninovým julienne a sedlinou z hovězí oháňky
175 Kč
Krém z bílého chřestu
s prosciuttem a žlutou řepou
175 Kč
SALÁTY
Nicoise salát
s pečenými kousky tuňáka
485 Kč
Caesar salát
s ančovičkovým dresinkem, pečenou slaninou, parmazánovými chipsy a chlebovými krutony
395 Kč
Caesar salát
s kuřecím prsem
395 Kč
Caesar salát
s grilovanými krevetami
465 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Linguini aglio olio e peperoncino
s pečenými krevetami, sýrem pecorino, pestem z plocholisté petržele a listy čerstvého baby špenátu
435 Kč
Pošírovaný mořský ďas
s kořeněným bramborovým pyré, fava fazolky, radicchio, gelem z krvavých pomerančů a omáčkou z řapíkatého celeru
755 Kč
Grilovaný tuňák s raviolou z jarního těsta a špenátu
marinovanou kedlubnou, konfitovaným žloutkem a jogurtovou omáčkou s bylinkovým olejem
765 Kč
Filet candáta
s pyré z pečené cibule, máslovou kapustou, marinovanými cibulkami, praženými lískovými oříšky a zálivkou se zázvoru, citronu a medu
755 Kč
Grilovaný telecí hřbet se smaženým konfitem z telecího krku
celerovým pyré s nakládaným pepřem, máslovým chřestem s telecím glazé – Jehněč
755 Kč
Kachní prso
s petrželovým pyré, pečeným celerem, nakládaným rakytníkem, slámou ze smaženého pórku a demi glace
745 Kč
Hovězí svíčková s pečeným telecím brzlíkem
brokolicovým pyré, bramborovým fondánem s medvědím česnekem, květákovým gelem a bylinkovým demi glace
795 Kč
Ginger & Fred DINNER DANCING BURGER
jemné krůtí prso pečené v lanýžovém másle, šedesát dnů vyzrálé hovězí Black Angus, tomatovo-cibulové chutney, pečené foie gras, hranolky a salát Waldorf
990 Kč
ČESKÁ KUCHYNĚ
Konfitovaný hovězí váleček
s omáčkou z kořenové zeleniny, žemlovým válečkem a brusinkovým gelem
595 Kč
VEGETARIÁNSKÁ HLAVNÍ JÍDLA
Krupicové noky
ve smetanové omáčce s hříbky, šalotkou, lanýži, kadeřávkem a sýrem pecorino
435 Kč
Vegetariánský burger
s marinovanými cuketami, halloumi sýrem, řepovou majonézou, hranolky a salátem Waldorf
445 Kč
DĚTSKÁ JÍDLA
Na másle smažený kuřecí řízek
s hranolkami
195 Kč
Tomatové linguini sypané sýrem
185 Kč
Pomalu pečené plátky hovězí svíčkové
s omáčkou z kořenové zeleniny, žemlovým válečkem a brusinkovým gelem
295 Kč
DEZERTY
Jablečné compoté
s limetkou, jedlou vatou, bílou čokoládou, jablečnou espumou a mojito želé
265 Kč
Mousse z malin a kokosu
s opáleným meringue, kokosovou drobenkou, malinovou omáčkou a citronový olej
265 Kč
Čokoládová pěna
s arašídovým praline, brownies s Maldonado solí, višňovo-hřebíčkovým gelem a espumou z višní a bezinky
265 Kč
Výběr evropských sýrů
s ovocnou hořčicí
295 Kč