A La Carte Menu
Executive Chef Ondřej Slanina
A La Carte Menu
A La Carte Menu
A La Carte Menu
A La Carte Menu






Ala Carte Menu
PŘEDKRMY | |
---|---|
Brie s černým lanýžem
tartaletkou plněnou žampiony a vlašskými ořechy s hořčičnou marmeládou
|
455 Kč |
Marinovaný losos v absintu
a kopru s ředkvičkou, libečkovou majonézou a tapiokovým chipsem
|
395 Kč |
Terina z vepřového kolene
a foie gras s červenou řepou, hořčičným gelem s černým lanýžem a chlebovým chipsem
|
550 Kč |
Smažené cannelloni
plněné krevetovým tartarem s marinovaným celerem a žlutou řepou, koprovou majonézou a krevetovou espumou
|
550 Kč |
Hovězí svíčková sušená v soli
s kimchi gelem, miso majonézou a lichořeřišnicí a chlebovou drobenkou
|
445 Kč |
POLÉVKY | |
Hovězí vývar
se zeleninovým julienne a sedlinou z hovězí oháňky
|
175 Kč |
Krém z bílého chřestu
s prosciuttem a žlutou řepou
|
175 Kč |
SALÁTY | |
Nicoise salát
s pečenými kousky tuňáka
|
485 Kč |
Caesar salát
s ančovičkovým dresinkem, pečenou slaninou, parmazánovými chipsy a chlebovými krutony
|
395 Kč |
Caesar salát
s kuřecím prsem
|
395 Kč |
Caesar salát
s grilovanými krevetami
|
465 Kč |
HLAVNÍ JÍDLA | |
Linguini aglio olio e peperoncino
s pečenými krevetami, sýrem pecorino, pestem z plocholisté petržele a listy čerstvého baby špenátu
|
435 Kč |
Pošírovaný mořský ďas
s kořeněným bramborovým pyré, fava fazolky, radicchio, gelem z krvavých pomerančů a omáčkou z řapíkatého celeru
|
755 Kč |
Grilovaný tuňák s raviolou z jarního těsta a špenátu
marinovanou kedlubnou, konfitovaným žloutkem a jogurtovou omáčkou s bylinkovým olejem
|
765 Kč |
Filet candáta
s pyré z pečené cibule, máslovou kapustou, marinovanými cibulkami, praženými lískovými oříšky a zálivkou se zázvoru, citronu a medu
|
755 Kč |
Grilovaný telecí hřbet se smaženým konfitem z telecího krku
celerovým pyré s nakládaným pepřem, máslovým chřestem s telecím glazé – Jehněč
|
755 Kč |
Kachní prso
s petrželovým pyré, pečeným celerem, nakládaným rakytníkem, slámou ze smaženého pórku a demi glace
|
745 Kč |
Hovězí svíčková s pečeným telecím brzlíkem
brokolicovým pyré, bramborovým fondánem s medvědím česnekem, květákovým gelem a bylinkovým demi glace
|
795 Kč |
Ginger & Fred DINNER DANCING BURGER
jemné krůtí prso pečené v lanýžovém másle, šedesát dnů vyzrálé hovězí Black Angus, tomatovo-cibulové chutney, pečené foie gras, hranolky a salát Waldorf
|
990 Kč |
ČESKÁ KUCHYNĚ | |
Konfitovaný hovězí váleček
s omáčkou z kořenové zeleniny, žemlovým válečkem a brusinkovým gelem
|
595 Kč |
VEGETARIÁNSKÁ HLAVNÍ JÍDLA | |
Krupicové noky
ve smetanové omáčce s hříbky, šalotkou, lanýži, kadeřávkem a sýrem pecorino
|
435 Kč |
Vegetariánský burger
s marinovanými cuketami, halloumi sýrem, řepovou majonézou, hranolky a salátem Waldorf
|
445 Kč |
DĚTSKÁ JÍDLA | |
Na másle smažený kuřecí řízek
s hranolkami
|
195 Kč |
Tomatové linguini sypané sýrem | 185 Kč |
Pomalu pečené plátky hovězí svíčkové
s omáčkou z kořenové zeleniny, žemlovým válečkem a brusinkovým gelem
|
295 Kč |
DEZERTY | |
Jablečné compoté
s limetkou, jedlou vatou, bílou čokoládou, jablečnou espumou a mojito želé
|
265 Kč |
Mousse z malin a kokosu
s opáleným meringue, kokosovou drobenkou, malinovou omáčkou a citronový olej
|
265 Kč |
Čokoládová pěna
s arašídovým praline, brownies s Maldonado solí, višňovo-hřebíčkovým gelem a espumou z višní a bezinky
|
265 Kč |
Výběr evropských sýrů
s ovocnou hořčicí
|
295 Kč |